چهارشنبه، 25 مهر 1403 - 20:04

مشاور برنامه‌ریزی تحقیقات آپاری-آسیا مطرح کرد؛

ضرورت ارتقاء سواد مالی و دیجیتال زنان روستایی

مشاور برنامه‌ریزی تحقیقات آپاری-آسیا، در نخستین همایش بین‌المللی و هشتمین آئین ملی گرامی‌داشت روز جهانی زنان روستایی و عشایری، با تأکید بر ضرورت ارتقاء سواد مالی و دیجیتال زنان روستایی بر لزوم بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های این قشر تأکید کرد.

بین الملل. امید بانوان؛ به نقل از سازمان تات؛ «سامیتا مانوهار»  یادآور شد : زنان در بسیاری از مناطق به عنوان ستون فقرات کشاورزی عمل می‌کنند و لذا باید به توانمندی‌های آنها به شکل جدی‌تری پرداخته شود.

وی با تأکید بر ضرورت  سواد مالی و دیجیتال به عنوان اجزای کلیدی برای توانمندسازی زنان روستایی تصریح کرد: آموزش به زنان می‌تواند به آنها کمک کند تا با حداقل سرمایه وارد بازار شوند و از مزایای سواد مالی برای فروش کالاهای تولیدی خود بهره‌مند شوند. این آموزش‌ها می‌توانند شامل مصرف بهینه منابع، مدیریت مالی و ایجاد استراتژی‌های بازاریابی مؤثر باشند.

مشاور برنامه‌ریزی تحقیقات آپاری-آسیا به اهمیت ایجاد شوراهای محلی اشاره کرد و گفت: زنان باید در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و بهبود شرایط فروش کالاهای خود مشارکت داشته باشند.

وی بر لزوم افزایش آگاهی زنان نسبت به عضویت در این شوراها تأکید کرد و بیان داشت: این مشارکت می‌تواند به آنها کمک کند تا بازارهای جدیدی برای کالاهای خود ایجاد کرده و به بهبود شرایط اقتصادی جوامع خود کمک کنند.

مانوهار همچنین بر تجربیات موفق کشورهای هند و بنگلادش در زمینه آموزش سواد مالی و دیجیتال تأکید کرد و گفت: این کشورها به خوبی نشان داده‌اند که چگونه می‌توان با سرمایه‌گذاری در زنان، به تحقق اهداف توسعه پایدار دست یافت.

وی با اشاره به اینکه با ارائه آموزش‌های مرتبط و حمایت از ابتکارات محلی، می‌توان به ترویج و ارتقاء توانمندی‌های زنان در روستاها کمک کرد، گفت: یادگیری یک فرآیند مداوم است و به همین دلیل، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برگزاری دوره‌های آنلاین و ارائه امکانات آموزشی باید در اولویت قرار گیرد.

وی اظهار داشت: با برگزاری این کارگاه‌ها، می‌توان روش‌های نوین یادگیری را به زنان روستایی آموزش داده و انتقال تجربه را به نسل‌های جدید ادامه داد.

 مانوهار هدف از این اقدامات را افزایش آگاهی و مشارکت زنان در بازار و بهبود همکاری‌های منطقه‌ای عنوان کرد. او از جوامع و حکومت‌ها خواست تا با ایجاد بسترهای مناسب برای حمایت از زنان و فراهم کردن منابع آموزشی و مالی، به تقویت این قشر و ارتقاء نقش آنها در توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک کنند.

مانوهار در پایان ادامه داد: هدف از این اقدامات، بالا بردن آگاهی و مشارکت زنان در بازار و بهبود همکاری‌های منطقه‌ای است.

کدخبر: 19545


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise