کرج - امیدبانوان؛ آنا نوشت؛ علی محمد ذوالفقاری، اعتیاد، بیکاری، مشکلات اقتصادی، نداشتن الگوی مناسب در زندگی، نداشتن مهارتهای زندگی، فساد، ازدواج مجدد، ناباروری و وابستگی زوجین به اطرافیان را از دلایل طلاق در میان مددجویان دانست و گفت: تعداد زنان فقیری که برای دریافت خدمات حمایتی به کمیته امداد مراجعه میکنند، هر سال در حال افزایش است همچنین 81 درصد از زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر، 14 درصد طلاق، پنج درصد به علل دیگر به این نهاد مراجعه کردند.
ذوالفقاری ادامه داد: اکنون یک میلیون و 900 خانوار در کشور از کمیته امداد خدمت میگیرند که یک میلیون و 170 هزار سالمند، یک میلیون و 49 هزار زن سرپرست، 204 هزار یتیم، 30 هزار خانواده زندانی و 20 هزار بیمار صعبالعلاج هستند. ذوالفقاری با بیان اینکه 55 درصد مددجویان روستایی و 45 درصد شهری هستند، تصریح کرد: 57 درصد مددجویان زن و 43 درصد مرد هستند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد، تحت پوشش بودن مدجویان را به علت فوت سرپرست، از کارافتادگی، طلاق، بیماری و معلولیت سرپرست عنوان و خاطر نشان کرد: خانوارهای تحت پوشش بر اساس خانوادههای یک، 2، 3 ، 4، 5 نفره و بیشتر از پنج نفر دستهبندی شدهاند.
ذوالفقاری ادامه داد: از جامعه هدف تحت پوشش این نهاد، 73 درصد مددجویان را دارای مسکن ملکی که بخشی از آن غیر مناسب است، 9 درصد مسکن ملکی با رهن و اجاره و 18 درصد با سایر مسکنها هستند. وی با تشریح سطح تحصیلات مددجویان، هرم سنی مددجویان را ترسیم کرد و گفت: 18 درصد مددجویان زیر 18 سال، 52 درصد 18 تا 64 سال و 30 درصد بالای 64 سال سن هستند.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش کمیته امداد، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد، توسعه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به جای کمکهای بلاعوض و ارائه خدمت به مددجویان موردی را از اولویتهای کاری این نهاد برشمرد.
انتهای پیام/