البرز. امیدبانوان؛ ششمین نشست استانی مشاوران
جوان ادارات کل، فرمانداریها و رابطین امور جوانان البرز به میزبانی اداره کل بهزیستی
استان البرز. سهشنبه 27 تیرماه. برگزار شد.
«میثم اکبرپور» عضو کارگروه مشاوران جوان استان البرز در این نشست ضمن تبریک هفته بهزیستی به مدیرکل محترم و تمامی همکاران زحمتکش بهزیستی و تقدیر از خدمات شایسته این دستگاه به مطالبهگری در خصوص عدم استفاده از ظرفیتهای گروههای جهادی در این دستگاه پرداخت.
وی با بیان اینکه تعامل و همکاری مستمر گروههای جهادی خصوصاً تیمهای تخصصی امدادی - جهادی با مدیران استان در زمان بحران همیشه زبانزد بوده است، اظهار داشت: میبایست گروههای جهادی و سازمانهای مردمنهاد را در حوزه بحران و شرایط ناپایدار استان ارتقا داد و حمایت کرد نه اینکه موجباتی فراهم کرد که دچار چالش و تفکرات منفی شوند.
اکبرپور با بیان این مهم که گروههای جهادی - امدادی هر زمان که بحران و شرایط ناپایداری در سراسر کشور به وقوع پیوسته بهصورت داوطلبانه و جهادی با تمام قوا و توان خود بدون هیچ چشمداشتی چه مادی و چه معنوی در خدمت مردم شریف کشور بوده و در شرایط بحران خدمترسانی کردهاند، خاطرنشان کرد: این عزیزان در زلزله کرمانشاه اولین تیم آفرود حاضر در استان کرمانشاه بودند که با همکاری اداره کل بهزیستی البرز خدمات ارزنده و شایسته و انساندوستانهای را ارائه دادند که در خاطرهها ثبت شده است. در سیل استانهای گلستان، لرستان و خوزستان نیز این عزیزان از سفر و دیدوبازدید سال نو گذشتند و 25 روز در استانهای سیلزده خدماترسانی کردند. همچنین در برف و کولاک و یا بارشهای شدید در استان، همزمان با اعلام مدیرکل مدیریت بحران البرز تماماً به حالت آمادهباش بودند و کمکرسانی انجام دادند و آخرین اقدامشان امدادرسانی به سیلزدگان طالقان بود.
اکبرپور با بیان اینکه بیمهری، بیتوجهی و عدم حمایت از گروههای جهادی توانمند و بعضاً استفاده فصلی خصوصاً در فصل زمستان از این جوانان عاشق خدمت جای انتقاد دارد، یادآورشد: اینکه برخی مدیران از این تیمها استفاده یکطرفه داشته و یا آنان را پشت خط نگه دارند، رفتار پسندیدهای نیست و باعث بروز تفکرات منفی در بدنه گروههای توانمند و متخصص جهادی خواهد شد و بعضاً این حس به آنان القا خواهد شد که از این مردان و زنان جسور و غیور استفاده ابزاری میشود.
وی خاطرنشان کرد: اینکه هیچ یادی از نیروهای داوطلب و جهادی بهعنوان حلقههای میانی بین مردم و دستگاههای اجرایی نکنیم و هیچ اقدامی در حوزه آموزشی و ارتقای سطح دانش و تخصص این تیم انجام ندهیم و هیچگونه حمایتی نکنیم، حتی به خواستههای ناچیز این مردان و زنان ارزشمند و غیور گوش فرا ندهیم و در زمان بحران اطلاعیه دهیم و درخواست کمک کنیم، بیشک ناعادلانه است و یقیناً باعث تضعیف روحیه و تخریب تفکرات مثبت این گروهها خواهد شد.
میثم اکبرپور از مدیران کل استان خصوصاً دستگاههای حوزه مدیریت بحران که یقیناً سازمان بهزیستی و ادارات کل استانی نیز از جمله دستگاههایی هستند که در بحرانها نسبت به شرح وظایف و مأموریتهای تعریف شده میبایست ورود داشته باشند، این مطالبه را داشت که این پتانسیل ارزشمند مورد بیمهری و بیتوجهی قرار نگیرد و حمایت و همافزایی با این جامعه ارزشمند در دستور کار قرار گیرد.
بخش پایانی سخنان این فعال اجتماعی به نحوه ثبت موسسههای مردمنهاد بهزیستی اختصاص داشت و با بیان این مهم که مراحل و فرایند کار بسیار سخت و پیچیده است، گفت: زمانبَر بودن مراحل ثبتنام سبب خواهد شد علاقهمندان به خدمترسانی در حوزههای گوناگون جامعه هدف سازمان بهزیستی واقعاً مأیوس و پشیمان شوند. قطعاً بازنگری در مراحل ثبت سمنها مقدمات حضور خادمین مردم و جوانان توانمند به این حوزه را تسهیل و تسریع مینماید.