تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : اقتصادی
خبرنگار :
کدخبر : 16507
تاریخ : چهارشنبه، 08 آذر 1402 - 10:55
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران: ارتقاء بهره‌وری مهمترین هدف پنج ساله کشور است رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران با اشاره به اینکه در پنج ساله آتی مهم‌ترین هدف کشور ارتقای بهره‌وری است، افزود: بخش کشاورزی و منابع طبیعی از حیث امنیت غذایی و از منظر اقتصادی و اجتماعی برای کشور بسیار قابل اهمیت است.

اقتصاد. امید بانوان؛ بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان تات؛ «میر سامان پیشوایی» رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه شاخص بهره‌وری کل عوامل تولید در دهه ۹۰ روند نزولی یا عمدتا ثابت داشته گفت: این در حالی است که طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم، متوسط رشد شاخص کل عوامل بهره وری ۳/۶ درصد رشد داشته است.

وی بیان کرد: در برنامه ششم توسعه مقرر شد که ۲.۸ درصد رشد اقتصادی از محل بهره‌وری باشد که در پایان برنامه تنها ۰.۴ درصد محقق شد.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران تصریح کرد: رشد اقتصادی ۴ درصدی در سال گذشته در دولت مردمی سیزدهم محقق شد که از این عدد 1/3 در صد از محل بهره‌وری بوده است.

پیشوایی با اشاره به اینکه در پنج ساله آتی مهم‌ترین هدف کشور ارتقای بهره‌وری است، افزود: بخش کشاورزی و منابع طبیعی از حیث امنیت غذایی و از منظر اقتصادی و اجتماعی برای کشور بسیار قابل اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه هدف کلی و اولویت اصلی برنامه هفتم تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی با تأکید بر افزایش بهره‌وری است، گفت: برگزاری دوره های گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای بهره‌وری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری سازمان تات در راستای افزایش بهره‌وری مثمر ثمر خواهد بود.

قاسمی سرپرست موسسه آموزش و ترویج کشاورزی نیز در بازدید رئیس بهره‌وری ایران از نمایشگاه دستاوردهای موسسه آموزش و ترویج کشاورزی گفت: این موسسه نقطه اتصال سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با کشاورزان و بهره‌برداران است.

قاسمی با اشاره به اینکه موسسه آموزش و ترویج کشاورزی موتور محرکه بخش کشاورزی است، افزود: ارتقا بهره‌وری و توانمندسازی کشاورزان از مهمترین اهداف این موسسه است.

 محمدمهدی قاسمی اضافه کرد: ترویج را می‌توان به دلیل گستردگی و تنوع بالای حوزه‌های کاری، ترویج تکثرگرا نامید؛ افزایش و بهبود بهره‌وری در این بخش با کمک شبکه و مدیریت‌های هماهنگی ترویج در مراکز خدمات جهاد کشاورزی دهستان‌ها محقق خواهد شد.