البرز.امید بانوان؛ دکتر «محمد انصاری» در نشست مشترک با اعضای هیئت مدیره اتحادیههای کامیونداران، طلا فروشان، پوشاک و پیراهندوزان مرکز البرز تصریح کرد: این نشست مقدمهای برای دیدار مستمر با همه فعالان صنفی و تشکلهای مرتبط در استان است تا ضمن احصاء مسائل و مشکلات این حوزه، بتوانیم در روند نقش آفرینی این عزیزان در توسعه اقتصادی استان گامهای جدی برداریم.
وی با اشاره به تأکیدات ویژه استاندار البرز در خصوص رفع مسائل مربوط به اصناف افزود: فعالیت حدود 120 هزار واحد صنفی در استان، اهمیت و جایگاه مهم این حوزه در جهش تولید را بیش از پیش می نماید و قطعاً در اداره کل صنعت، معدن و تجارت بهعنوان خانه اصناف با جان و دل پذیرای نظرات سازنده نمایندگان این بزرگواران هستیم.
فعالیت بیش از 16 هزار واحد صنفی_تولیدی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: هم اکنون حدود 16 هزار واحد صنفی_تولیدی در استان فعالیت میکنند که حدود 6 هزار مورد از این واحدها در اشل صنعتی و در تکمیل زنجیره تولید استان از اهمیت خاصی برخوردار هستند
انصاری اضافه کرد: برخلاف برخی موانع تحمیلی به اقتصاد کشورمان، با توجه به ظرفیتهای به وجود آمده شرایط برای جهش تولید مهیاست؛ کما اینکه سال 1402 علیرغم همه محدودیتها با اذعان خود فعالان اقتصادی شاهد رشد تولید به ویژه در استان البرز بودیم.
بیش از 90 درصد واحدهای صنعتی فعال هستند
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: طبق آمار متقن و قابل رصد بیش از 90 درصد واحدهای صنعتی استان فعال هستند و فقط در طول یک سال گذشته بیش 480 پروانه بهرهبرداری جدید در قالب طرحهای توسعه و ایجادی در استان صادر شده است.
انصاری ادامه داد: سال گذشته میزان سرمایهگذاری محقق شده 58 درصد، اشتغال 52 درصد و تعداد پروانه بهرهبرداری 38 درصد رشد داشته که بسیار امیدوار کننده است.
تأمین نقدینگی مهمترین دغدغه فعالان اقتصادی استان
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: امروز تأمین نقدینگی و دریافت تسهیلات سهل الوصول دغدغه همه فعالان صنفی و صنعتی استان است که با توجه به تأکیدات استاندار محترم و ابلاغ تسهیلات تکليفی امیدواریم امسال در این خصوص شاهد اتفاقات بهتری باشیم.
انصاری تصریح کرد: البته سال گذشته با کمک شبکه بانکی استان، بالغ بر 45 هزار میلیارد تسهیلات به بخشهای مختلف صنعتی، معدنی و تجاری استان تزریق شده و در تلاش هستیم در سال جهش تولید به این منابع جهتدهی بهتری داشته باشیم و به رفع مسائل واحدها بیش از پیش کمک نماییم.
گفتنی
است؛ در این جلسه نمایندگان صنوف مهمترین مسائل و مشکلات خود در حوزههای شهرداریها،
مالیات، تأمین اجتماعی، ساماندهی واحدهای صنفی فاقد مجوز، ساماندهی فعالیت اتباع،
تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای صنفی_تولیدی و...، را تشریح و در خصوص رفع موانع
پیشنهاداتی ارائه نمودند.