تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : سیاسی
خبرنگار :
کدخبر : 18652
تاریخ : دوشنبه، 22 مرداد 1403 - 18:40
دهمین سکاندار معاونت زنان ریاست جمهوری معارفه شد آئین تودیع «انسیه ‌خزعلی» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده دولت سیزدهم و معارفه «زهرا بهروز آذر» به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده دولت چهاردهم برگزار شد.

 سیاست. امید بانوان؛ ایرنا نوشت؛ در این آئین که در ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد، از «انسیه ‌خزعلی» به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده دولت سیزدهم تقدیر و «زهرا بهروز آذر» به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده دولت چهاردهم معرفی شد.

 «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور، آذر منصوری، ناهید خدا کرمی، الهام فخاری و جمعی از بانوان در این آئین حضور داشتند.

 «انسیه خزعلی» در این آئین یاد و خاطره شهید خدمت شهید آیت الله رئیسی و شهید اسماعیل هنیه را گرامی داشت و ابراز امیدواری کرد که فعالیت‌های روبه جلوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در دوره جدید نیز ادامه پیدا کند.

 وی با اشاره به فعالیت‌های این دوره در حوزه زنان و خانواده اظهار داشت: اختصاص پست هم‌تراز مشاور وزیر،‌ افزایش اعضای هیئت علمی زنان، افزایش نسبت حضور زنان در هیئت‌های علمی، افزایش ۸۰ درصد مشاغل خانگی بانوان‌ و حمایت‌های چهارگانه از ازدواج دهه شصتی‌ها ازجمله نتایج تلاش‌ها در این دوره بوده است.

 خزعلی ادامه داد: درباره وضعیت سلامت زنان، شرایط خوبی برای آنان در دوره پیش، حین و بعد از بارداری ایجاد شد و ۵۰ درصد افزایش یافت.

 به گفته وی، با تلاش‌های انجام شده، کودک‌ همسری و ازدواج دختران ۱۵ ساله ، ۳۳ درصد و دختران زیر ۱۵ سال، ۲۵ درصد کاهش داشته است.

 وی، تلاش برای هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مختلف را از دیگر برنامه‌های این معاونت عنوان کرد و افزود: سال گذشته ۷۰ هزار متر مربع زمین به چهار فرزندی‌ها واگذار شد.


 تلاش می‌کنم احساس نادیده‌شدن از میان زنان ایرانی رخت بربندد

 «زهرا بهروز آذر» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده نیز در حاشیه این آئین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهمترین برنامه و اولویت این است که زنان ایران احساس و باور کنند متعلق به این کشور هستند و این کشور قدردان آنهاست.

 وی افزود: به هر شکلی تمام فرصت‌ها و منابع را که نتوانستیم این سال‌ها اختصاص دهیم جبران خواهیم کرد تا احساس نادیده شدن از میان زنان کشورمان رخت بربندد.

 بهروز آذر افزود: با لطف خداوند متعال، تدبیر رهبری معظم انقلاب و رأی هوشمندانه مردم در انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری، فرصتی نو برای ایران عزیز گشوده شد. این فرصت به ما این امکان را داد که به شرایط خطیر کشور و دشواری‌های زندگی مردم، به‌ویژه زنان و دختران، توجه بیشتری کنیم؛ صدای همه مردم به‌ویژه اقشار مختلف زنان را بشنویم و خواسته‌های آنان را برای برخورداری از زندگی همراه با رفاه و آرامش درک کنیم.

 بهروز آذر ادامه‌داد : اکنون، فرصتی فراهم شده است تا با تمرکز ویژه بر نیازها و مطالبات زنان، رویکردها و رویه‌های  پیشین را مورد بازبینی قرار داده و نقاط قوت را با استفاده از فرصت‌ها تقویت کنیم و مواردی که در حکمرانی کمتر کارآمد بوده‌اند بهبود و اصلاح کنیم و امید به خلق  آینده دوست داشتنی و مقبول و ممکن را برای عبور از تنگناها و بحران‌های پیچیده پیش رو از مسیر گفتگو و اجماع‌سازی دوچندان کنیم.

 معاون رئیس جمهور گفت: برای اینجانب افتخار بزرگی است که عضوی از دولتی هستم که خود را دولت همه ملت ایران می‌داند و متعهد به تأمین حقوق شهروندی همه ایرانیان است و با توجه به نیازهای ایران امروز و نقش حیاتی زنان در جامعه، به‌ویژه در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، وظیفه خود می‌داند که به برابری حقوقی و بسط عدالت اجتماعی و رفع هرگونه تبعیض برای زنان در تمام عرصه‌های زندگی پایبند باشد و آن را تضمین کند.

 وی تأکید کرد: ارتقای موقعیت و جایگاه زنان در خانواده و اجتماع، تقویت بنیان وپایداری خانواده، توسعه و ارتقای سرمایه اجتماعی زنان و خانواده و رفع موانع فرارپی زنان برای مشارکت فعال در تمامی عرصه‌های توسعه ایران اهدافی است که در این دولت دنبال خواهد شد.

 به گفته وی، ایران در سند چشم‌انداز، به‌عنوان کشوری توسعه‌یافته با جایگاهی برتر در عرصه‌های اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه معرفی شده است؛ کشوری که با هویتی اسلامی و انقلابی، الهام‌بخش جهان اسلام است و با تأکید بر مردم‌سالاری دینی، عدالت اجتماعی، آزادی‌های مشروع و حفظ کرامت انسانی، در مسیر افزایش خیرعمومی و کاهش رنج شهروندان تلاش می‌کند.

 بهروز آذر خاطر نشان کرد: در این مسیر باور داریم که، زنان نیمی از سرمایه انسانی فکری و تخصصی کشور هستند و من متعهد میشوم که با تمام توان، بسترهای لازم  را برای تحقق آن فراهم کنم.

 وی افزود: امروز زنان ایران ، به‌ویژه در شرایطی که فقر زنانه‌تر شده است، خواهان استقلال مالی بیشتر هستند. ما با حمایت از اشکال متنوع کارآفرینی و توسعه فضای کسب‌وکار زنان، از استقلال اقتصادی زنان حمایت خواهیم کرد و با اجرای برنامه اقدام و عمل، برای توسعه صنایع و مشاغل خانگی، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار و زنان روستایی و عشایر را مورد توجه ویژه قرار خواهیم داد.