تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : سیاسی
خبرنگار :
کدخبر : 19689
تاریخ : چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 17:00
در کمیسیون فرهنگی انجام می‌شود تشکیل کارگروه رسیدگی به حواشی تجمع مطالبه‌گران قانون عفاف و حجاب سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کارگروه ویژه‌ای برای رسیدگی به حواشی ایجاد شده در خصوص برخورد با تجمع مطالبه‌گران قانون عفاف و حجاب تشکیل خواهد شد.

سیاست. امید بانوان؛ «احمد راستنیه» درباره حواشی برخورد با تجمع مطالبه‌گران قانون عفاف و حجاب گفت:بر اساس مصوبه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مقرر شد کارگروه ویژه‌ای برای رسیدگی به حواشی ایجاد شده در خصوص برخورد با  تجمع مطالبه‌گران قانون عفاف و حجاب تشکیل شود و گزارشی از نتایج آن برای بررسی به کمیسیون ارائه شود.

وی ادامه داد: پیگیری مطالبات دینی تک تک آحاد مردم جامعه از دغدغه‌های کمیسیون فرهنگی است و مسئولین باید به این مطالبه به حق مردم پاسخ روشن و شفافی بدهند.