کرج - امید بانوان؛ مهر نوشت؛ مریم اسماعیلی فرد با اشاره به اقداماتی که در راستای محرومیت زدایی از محلات البرز و بر اساس پیگیریهای استاندار دنبال شده است، اظهار کرد: در این راستا تلاش شده تا برنامههایی به منظور هم افزایی دستگاههای خدمت رسان و ایجاد برخی اقدامات یکپارچه در سکونتگاههای غیررسمی استان البرز پیاده سازی شود.
وی با این توضیح که طرح مربوطه با تکیه بر اعتبارات استانی اجرایی میشود، ادامه داد: جلسات هماهنگی این برنامه ریزیها برگزار شده اما فاز عملیاتی آن در سطح محلاتی که پایلوت اجرای طرح هستند، آغاز نشده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز گفت: به منظور پیاده سازی این اقدامات و برنامهها در هر شهرستان یک محله کم برخوردار را به عنوان پایلوت اقدامات یکپارچه حوزه زنان و خانواده انتخاب کرده ایم و تلاش میکنیم تا در راستای گسترش خدمات در سطح این محلات، دستگاههای متولی مسائل فرهنگی، اقتصادی و یا اجتماعی خدمات خود را به صورت ویژه خاص زنان این مناطق و کودکان آنها ارائه دهند.
اسماعیلی فرد در بخش دیگری در خصوص اقداماتی که به دنبال سفر معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به البرز عملیاتی شده است، افزود: در این قالب طرح توان افزایی زنان سرپرست خانوار اجرایی و در هفت محله استان البرز این طرح که مشتمل بر دو مرحله است پیاده سازی شده است.
وی با تاکید بر اینکه در مرحله نخست طرح توان افزایی زنان سرپرست خانوار در البرز به شرکت کنندگان مهارتهای فنی حرفهای آموزش داده شده است، گفت: مرحله دوم نیز مشتمل بر آموزش مهارتهای فرهنگی و اجتماعی بوده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در این طرح در حال حاضر دورههای آموزشی را گذرانده اند و در حال دریافت خدمات مشاورهای هستند، گفت: تعدادی از این شرکت کنندگان به بازار کار معرفی شدهاند، به عنوان نمونه گروهی در زمینه هنر خیاطی آموزش دیده اند و برای ارائه کار آنها را به بیمارستانها و مدارس معرفی کرده ایم.
اسماعیلی فرد با اشاره به اینکه برای تعدادی دیگر از بانوان سرپرست خانوار شرکت کننده در کلاسهای آموزشی طرح توان افزایی نیز بحث اشتغال آنها در حال پیگیری است، عنوان کرد: در قالب طرح توان افزایی بانوان و در سطح هفت محله البرز بالغ بر ۴۰۰ نفر خانم در کلاسهای آموزشی شرکت کردند.
وی توضیح داد: از هفت محله تعیین شده برای اجرای این طرح، دو محله در کرج است و در هر یک از شهرستان ها نیز یک محله انتخاب شده است، اعتبار انجام این اقدامات نیز توسط معاونت امور زنان و خانوده ریاست جمهوری تعیین و تخصیص داده شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز اشاره کرد: در قالب این طرح، بانوان سرپرست خانوار آموزشهای فرهنگی و اقتصادی لازم تا زمان اتصال به بازار کار را آموزش دیدند، برخی در این میان با خودکفایی به راه اندازی تعاونیهایی برای خود می رسند و برخی دیگر نیز به عنوان نیروی کار به دستگاههای خدمت رسان معرفی میشوند.
اسماعیلی فرد با اشاره به اهمیت توجه هرچه بیشتر به جایگاه خانواده در جامعه، گفت: در حال حاضر تنها بر پایه مهارتهای غریزی نمیتوان خانواده را اداره کرد، موضوع مهم این است که باید ضمن افزایش مهارتها، برای داشتن یک زندگی سالم آموزشهای لازم را دریافت کنیم.
وی در بخش دیگری با تاکید بر اهمیت افزایش مهارتهای گفتگو در میان افراد یک خانواده، عنوان کرد: در حال حاضر میانگین گفتگوی روزانه اعضای یک خانواده ایرانی با یکدیگر کمتر از ۲۰ دقیقه است که این موضوع میتواند موجب مواردی مانند شکافهای نسلی و یا اختلاف میان زوجین شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی به منظور افزایش مهارتهای گفتگو میان اعضای خانواده اشاره کرد و گفت: در این راستا افرادی به عنوان تسهیلگر تربیت شده اند که در مراکز مختلف مشغول آموزش دادن به مردم هستند.
اسماعیلی فرد با اشاره به همکاری خوب دستگاههای مختلف خدمات رسان استان البرز از جمله شهرداریها، اداره کل ورزش و جوانان و یا دادگستری در تشکیل دورههای آموزش امور اجتماعی و فرهنگی برای عموم مردم، افزود: برگزاری این دورهها کاملاً رایگان است و شهروندان این فرصت را دارند که از خدمات مربوطه به خوبی استفاده کنند.
وی تاکید کرد: برای داشتن یک زندگی شاد و متعالی و دستیابی به یک خانواده پایدار نیاز به آموزش و یا افزایش مهارتها است، در این راه باید شهروندان از سرویسهایی که توسط نهادهای دولتی به صورت رایگان ارائه میشود، استفاده لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/