تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 21764
تاریخ : چهارشنبه، 11 شهریور 1405 - 10:25
رئیس جدید مرکز فنی‌وحرفه‌ای اشتهارد معرفی شد اکبر مهدیه به عنوان رئیس جدید مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیئت‌امنایی شهرستان اشتهارد معرفی شد و از خدمات والی هاشمی‌نژاد، رئیس پیشین این مرکز، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش امید بانوان؛ آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیئت‌امنایی شهرستان اشتهارد با حضور رضا باجولوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، معاونان و مسئول حراست این اداره‌کل برگزار شد.

در این مراسم بر اهمیت نقش مراکز هیئت‌امنایی در پیوند میان صنعت و مهارت‌آموزی تأکید شد و مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، توسعه تعامل با واحدهای صنعتی و تولیدی را برای تربیت نیروی کار ماهر و بومی ضروری دانست.

همچنین از خدمات والی هاشمی‌نژاد در دوران مسئولیت وی تقدیر و حکم انتصاب اکبر مهدیه به عنوان رئیس جدید مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیئت‌امنایی شهرستان اشتهارد به وی ابلاغ شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، این تغییر مدیریتی با هدف شتاب‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های آموزشی و اشتغال‌زایی شهرستان اشتهارد انجام شده است.

سخن‌نکته:

تأکید بر ارتباط مراکز فنی‌وحرفه‌ای با صنایع اشتهارد می‌تواند در صورت عملیاتی شدن، به تربیت نیروی کار متناسب با نیاز واحدهای تولیدی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای نیروهای بومی کمک کند