تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : اقتصادی
خبرنگار :
کدخبر : 2445
تاریخ : یکشنبه، 10 آذر 1398 - 15:23
در اجلاس پکن مطرح شد دلایل نرخ مشارکت پایین زنان در فعالیت‌های اقتصادی در نشست «تشریح توانمندی اقتصادی زنان ایرانی با رویکرد اشتغال مشاغل خانگی» که در دومین روز اجلاس پکن برگزار شد، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از میزان مشارکت اجتماعی و اقتصادی زنان ایران ارائه داد.

کرج – امید بانوان؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ در دومین روز اجلاس پکن ۲۵ که از ششم آذرماه سالجاری به مدت سه روز در بانکوک برگزار شد، عیسی منصوری با بیان اینکه 60 درصد سهم فارغ التحصیلان ایران در سطح تحصیلات عالیه به زنان اختصاص دارد، کم بودن سطح مهارت زنان را یکی از مشکلات مهم برای پیوستن به بازار کار دانست.

وی میزان مشارکت زنان در سال ۲۰۱۴را ۱۲ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: این میزان در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ درصد رسیده است، این در حالی است که نرخ مشارکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی با وجود این رشد شش درصدی باز هم با اختلاف قابل توجهی نسبت به مردان پایین‌تر است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلایل متفاوتی برای دوری زنان از بازار کار عنوان کرد که  مهم‌ترین آن مسئولیت‌های شخصی و خانوادگی آنها است.

وی با بیان اینکه برای غلبه بر این مشکلات در سطح ملی تصمیماتی اتخاذ شده است، اظهار داشت: یکی از این تصمیمات افزایش ظرفیت کار در خانه و دیگری افزایش مهارت فارغ التحصیلان با آموزش تکنیکی و فنی و حرفه‌ای است.

این نشست که با هدف شناسایی مشکلات زنان برای حضور در بازار کار تشکیل شد، چالش‌ها و راهکار‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال در ایران عنوان شد و برنامه‌های اجرا شده توسط معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال این وزارتخانه برای مشارکت زنان در بهبود جایگاه زنان در بازار کار و نقش آفرینی آنان در توسعه اقتصادی کشور تبیین شد.

این اجلاس به مناسب بیست و پنجمین سالگرد اعلامیه پکن در بانکوک مقر آسیا اقیانوسیه اسکاپ برگزار گردید.

در این اجلاس هیئتی به ریاست ابتکار معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور با حضور عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهناز امامدادی رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمدرضا بیجندی معاون رییس جهاد دانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان به ارائه اقدامات کشورمان در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان پرداختند.

انتهای پیام/