علم و فناوری- امیدبانوان ؛ زرافشان ضمن تاکید بر تقویت روحیه وطنپرستی و افزایش عرق و علاقه به وطن در بین جوانان گفت: گاهی سرمایهگذاری روی جوانان دغدغهمندی که علاقهمند به مهارت آموزی هستند، بسیار مهمتر از آموزش افرادی است که پس از کسب تحصیلات عالیه نهایتا از ایران مهاجرت میکنند. تجربه نشان داده است آموزش یک تکنسین موفق بسیار بهتر است از دهها فارغالتحصیلی که هیچ مهارتی یاد نگرفته و شاید فقط به جمع فارغالتحصیلان بیکار افزوده شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی شاید در بعضی موارد در اجرا موفق عمل نکرده باشد اما علت این امر را باید در مسائل و مشکلاتی دانست که دست و پا گیر صنعت است و در بسیاری از موارد ۹۰% از پتانسیل افراد صرف حواشی و مسائل مختلف برای رفع مشکلات متعدد میشود و فقط ۱۰ درصد آن در جهت تقویت و خلق ایدههای علمی و تجاریسازی صرف میشود.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز یادآور شد: نکته جالب در برگزاری این رویداد این است که این مرکز آموزش علمی کاربردی در کنار مجموعه صنعتی میثاق قرارگرفته و این از خواستههای خود من هم بوده که انستیتوها در کنار مراکز صنعتی باشند و در طی دوران تحصیل هنرجویان و صنعتگران باهم در ارتباط باشند .
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی البرز نمایشگاهی دارد که هزینهای بابت حضور، از استارتاپها دریافت نمیکند، اظهار داشت: حمایت ما به این امر محدود نمیشود و توسط هلدینگهایی که داریم از لحاظ مسائل مالی و تجهیزات، پشتیبانی منتورها و نیازهای آموزشی به طور رایگان از ایدهها حمایت میکنیم. نمایشگاه دائمی اتاق بازرگانی البرز نیز رایگان است و استارتآپها میتوانند از آنجا برای ارائه و تبلیغ محصولات خود استفاده کنند.
رئیس کمیسیون جوانان، کارآفرینی و دانش بنیان اتاق البرز افزود: کار دیگری که انجام دادیم ثبت انجمن دانش بنیان البرز بود. هیئت نمایندگان ۴ ساله و گذراست اما خوبی انجمن در سطح استان ماندگاری آن است و محدود به دوره ۴ ساله و تفکرات شخصی نیست. در نتیجه تصمیمات طولانی مدت و طرحهای وسیعتری در آن انجام می شود و ما در انجمن شاهد تحقق آرزوهای خود در این زمینه هستیم. اگرچه در انتخابات انجمن حدود ۶۰ تا 70 شرکت حضور یافتند اما ظرفیت خیلی بیشتر از اینها است و میتوانیم با حدود ۲۳۰۰ شرکت دانشبنیان در ارتباط باشیم.