کرج - امید بانوان؛ سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم تر شدن آن و خوردن راحت ترش می شود.
مواد لازم:
کلم قرمز خرد شده: یک لیوان
ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: 200 گرم
هویج : 2 عدد
نخودفرنگی: نصف لیوان
ذرت بخار پز شده: نصف لیوان
خیار شور: 6عدد
سس مایونز: مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
سالاد اندونزی یک پیش غذای ضد سرطانی خوشمزه طرز تهیه کلم را به صورت رشته های باریک خرد می کنیم. هرچه رشته های کلم را باریک تر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعم تری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحت تر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید. ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.