کرج - امید بانوان: به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در این زمینه و با توجه به دسترسی نابرابر بانوان به تسهیلات و فرصتهای متناسب و متوازن ورزشی، در هشت ماهه گذشته اقدامات خوبی برای رشد و توسعه ورزش بانوان صورت گرفته است.
توسعه و ارتقاء کیفی و کمی و ترویج فرهنگ حاکم بر ورزش بانوان کشور به عنوان الگوی مطلوب زن مسلمان در عرصههای ورزشی و ملی و بین المللی از طریق مشارکت و همکاری با نهادهای فرهنگی از مهمترین برنامههای دکتر سلطانیفر به عنوان وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم در حوزه بانوان است.
از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید برای رشد و اعتلای ورزش بانوان وعدههایی داده شده بود که از زمان تصدی وزارت ورز ش و جوانان توسط دکتر سلطانیفر تحقق این شعارها شتاب بیشتری به خود گرفت. توسعه و ارتقاء کیفی و کمی و ترویج فرهنگ حاکم بر ورزش بانوان کشور به عنوان الگوی مطلوب زن مسلمان در عرصه های ورزشی و ملی و بین المللی از طریق مشارکت و همکاری با نهادهای فرهنگی از جمله مواردی است که در وزارت ورزش و جوانان اجرا میشود.
تصویب پوشش اسلامی بانوان پایان انتظار ۳۸ ساله دختران بسکتبالیست ایرانی جهت حضور در رقابتهای بینالمللی با حفظ حجاب اسلامی، نتیجه استفاده از دیپلماسی موثر سلطانیفر در این زمینه است که در این راستا حضور بانوان ایرانی با پوشش اسلامی در شش رشته ورزشی تصویب شده است .
مجوز حضور بانوان در میادین بین المللی یکی دیگر از مهمترین اقدامات وزارت ورزش و جوانان در حوزه بانوان، تغییر نگرش بینالمللی به حضور بانوان ورزشکار ایرانی در رقابتهای برون مرزی بوده که در این زمینه مجوز حضور در میادین بینالمللی صادر شده است.
حضور خانواده ها در ورزشگاهها از دیگر تلاشهایی که در جهت تثبیت جایگاه زنان در جامعه در دولت یازدهم و در حوزه ورزش بانوان انجام شده، میتوان به حضور خانوادهها در ورزشگاهها و مجموعههای ورزشی اشاره نمود. استفاده از بانوان در پست های مدیریتی استفاده از پتانسیل مدیریتی بانوان در ردههای مختلف از جمله مواردی است که دکتر سلطانیفر نگاه ویژهای نسبت به آن داشته است.
در این زمینه شاهد افزایش ۲۰۰ درصدی حضور بانوان در سمتهای مدیریتی در ستاد و ریاست بانوان بر ۴۶ هیات ورشی استانها در طول ۴۴ سال گذشته هستیم.
اختصاص بودجه با تلاشهای صورت گرفته از سوی دکتر سلطانیفر به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان در هشت ماهه گذشته و با طی مسیر حقوقی و قانونی پیشرفت ورزش٬ یک درصد از بودجه دستگاهها به ورزش اختصاص یافت.
همچنین در این راستا ۲۷ صدم درصد از درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به ورزش تعلق گرفت که از جمله گامهای مثبت در راه قانونگذاری در توسعه ورزش می باشد.
انتهای پیام/