البرز- امیدبانوان؛ «مجتبی عبداللهی» در جلسه شورای مسکن استان که روز چهارشنبه در محل سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، پس از ارائه طرح جامع مسکن ملی در استان توسط مشاور، گفت: در این طرحها باید تمامی مدیران مربوطه اقناع شده و در اجرا، همراه شوند.
وی ادامه داد: ضرورت دارد پیشبینیهای لازم برای بارگذاری جمعیت در مناطق هدف صورت گیرد و از قبل، زیرساختهای مورد نیاز تامین شود.
عبداللهی گفت: ساماندهی بافتهای فرسوده و حاشیهنشینی در استان و برنامهریزی برای مانایی و افزایش جمعیت در روستاها از جمله موضوعاتی است که در اجرای طرح ملی مسکن باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: تاکید دارم که باید در دوران مدیریت بنده، کارها دقیق و علمی دنبال شوند و در طرح ملی مسکن نیز خانههایی با کیفیت و عالی بنا شود.
استاندار البرز با بیان اینکه البرز باید طی 4 سال 120 هزار مسکن ملی تهیه کند، گفت: بر این اساس این استان باید سالی 30 هزار مسکن را در این طرح تامین کرده و تحویل دهد.
وی با اشاره به اینکه سالانه به طور متوسط 90 هزار نفر جمعیت مهاجر به البرز اضافه میشود، افزود: در اجرای این طرح باید چالشها و موضوعات آینده را نیز در نظر داشته باشیم، به طوری که مسکن ملی با هدف ساماندهی مناطق حاشیهنشین و سکونتگاههای غیر رسمی باشد و تبعاتی همچون افزایش مهاجرتها را همراه نداشته باشد.
عبداللهی گفت: در جلسه با رئیس جمهور و وزیر راه نیز این موضوع مطرح شد که شهرداران و تمامی دستگاههای مربوطه با همراهی ویژه، ظرف مدت یک ماه پروانهها را صادر کنند و کار وارد مرحله اجرا شود.
وی با اشاره به وضعیت شهرستان اشتهارد، افزود: خوشبختانه با توجه به روند تولید و پویایی شهرکهای صنعتی اشتهارد، این شهرستان اکنون نیازمند 5 هزار نیروی کار است ولی مانعی که در این راستا وجود دارد، تامین مسکن است.
استاندار البرز گفت: ابتدا باید زیرساختهای لازم همچون آب شرب را برای شهرستانی مانند اشتهارد فراهم کنیم و سپس بخشی از طرح ملی مسکن را درآن اجرایی کنیم.
وی افزود: ضرورت دارد گروههای فعال اجتماعی و معتمدان محلی در مناطق حاشیه نشین و سکونتگاههای غیررسمی، خانه به خانه افراد را ترغیب به ثبت نام در طرح ملی مسکن کنند چراکه این طرح راهکار بسیار مناسبی برای ساماندهی این معضل است.
عبداللهی گفت: همه باید یکصدا باشیم و از طرح حمایت کنیم، همچنین شهرداریها باید با جدیت بیشتری پای کار باشند.
وی افزود: البرز نیاز به بازنگری در برنامههای ارتقاء زیرساختها دارد، چراکه نباید با تفکر و برنامههای سنتی وارد عمل شویم، در دنیای امروز تکنولوژی ها و استفاده از توان و ظرفیت علمی، چاره بسیاری از مشکلات است.
استاندار البرز با اشاره به مشکل تامین آب، گفت: اگر بازچرخانی آب به صورت علمی و با امکانات لازم در کشور ما محقق نشود، مشکل تامین آب حادتر خواهد شد.
وی افزود: تمامی شهرکهای صنعتی و مسکونی استان باید مجهز به تصفیهخانه فاضلاب و حوضچههای ذخیره آب شوند.
انتهای پیام/