چهارشنبه، 24 تیر 1405 - 16:10

«با من برقص»؛ روایت امید و دوستی دو زن در مسیر نابینایی اکران آنلاین شد

اکران آنلاین مستند «با من برقص» به کارگردانی محمد صفا از امروز ۲۴ تیرماه در پلتفرم هاشور آغاز شد؛ مستندی که با روایت زندگی دو زن، تصویری متفاوت از امید، دوستی و پذیرش در مواجهه با نابینایی ارائه می‌دهد.

هنر . امید بانوان؛ مستند «با من برقص» به تهیه‌کنندگی سیدجمال عودسیمین و کارگردانی محمد صفا از ساعت ۱۷ امروز، چهارشنبه ۲۴ تیرماه، به‌صورت آنلاین در پلتفرم هاشور در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

این مستند ۶۰ دقیقه‌ای، داستان دو دوست به نام‌های راحله و فائزه را روایت می‌کند. راحله از بدو تولد نابینا بوده و فائزه نیز به دلیل ابتلا به بیماری رتینیت پیگمانتوزا (RP) به‌تدریج بینایی خود را از دست می‌دهد. در این مسیر، راحله تلاش می‌کند با امید، تجربه زیسته و همراهی صمیمانه، دوست خود را برای پذیرش شرایط جدید و ادامه زندگی یاری کند.

«با من برقص» تنها یک روایت شخصی نیست، بلکه با نگاهی انسانی، مخاطبان را با چالش‌های افراد مبتلا به بیماری RP آشنا می‌کند و بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی و حمایت اجتماعی از این گروه تأکید دارد.

این اثر با همکاری مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی تولید شده و محصول سال ۱۴۰۲ است. علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پلتفرم هاشور به تماشای این مستند بنشینند.

سخن نکته

رتینیت پیگمانتوزا (RP) یک بیماری ژنتیکی شبکیه چشم است که به‌تدریج بینایی را کاهش می‌دهد و ممکن است در نهایت به نابینایی منجر شود. تشخیص زودهنگام، توانبخشی بینایی و حمایت خانواده و جامعه، نقش مهمی در حفظ کیفیت زندگی مبتلایان دارد.

پوستر رسمی مستند «با من برقص» که از ۲۴ تیرماه به صورت آنلاین در پلتفرم هاشور اکران شده است.


کدخبر: 21558


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
امید بانوان
System Advertise