رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
توزیع بودجه مهارتآموزی به بازنگری نیاز دارد
عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در آئین اختتامیه دومین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران گفت: مقایسه آمار مهارتآموزی ما در ایران با سایر کشورهای پیشرفته تأسفبار است. توزیع اعتبارات نشانگر این است که برخی نهادها و سازمانهای تأثیرگذار بهویژه نهادهای توزیعکننده بودجه مسیر را اشتباه رفتهاند.
البرز. امید بانوان؛ «مهرداد عظیمی» رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان این مهم که
برخی نهادهای توزیعکننده بودجه کشور در توزیع بودجه مهارتآموزی راه را بهاشتباه
رفته رفتهاند، خواستار تغییر نگاه و مسیر شد و افزود: از آنجایی که مقام معظم
رهبری نهضت ملی مهارت را ابلاغ کردند هر کس که در این نظام مسئولیت دارد، باید در
قبال این موضوع مهم مسئولیتپذیر باشد آن هم نه در حرف که در عمل.
وی با اشاره به وعدههای دولت گفت: دولت محترم که ما نیز عضوی از آن هستیم، وعدههایی داده که تحقق بخشی از این وعدهها با تمرکز و توجه به امر مهارتآموزی است؛ راه دیگری نداریم.
درک درست شرایط آینده مأموریت همه ما در شرایط فعلی است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم آیندهپژوهی و آیندهنگری اظهار داشت: امروز دنیا متأثر از رشد تکنولوژی است که یک پدیده اجباری است نه اختیاری. از آنجایی که تکنولوژی مرتباً در حال تغییر است، درک درست شرایط آینده مأموریت همه ما در شرایط فعلی است. همه مسئولین و نخبگان علمی باید به این دغدغه توجه داشته باشند. ما باید به آینده فکر کنیم و بر خلاف امروز که در معرض آینده قرار میگیریم آینده را خود بسازیم؛ نباید فقط بازیگر که باید طراح زمین بازی باشیم.
عظیمی ضمن قدردانی از میزبانی شایسته استان البرز در برگزاری مسابقات ملی مهارت کارگران خاطرنشان کرد: هر مسابقه و رویدادی اهدافی را دنبال میکند، مهمترین هدف ما نیز در این رویداد به تأسی از منویات رهبر فرزانه انقلاب، نهضت ملی مهارتافزایی است که این امر بهتنهایی محقق نمیشود؛ بلکه باید از ظرفیتهای متعدد جامعه بهره ببریم. یکی از این ظرفیتها شناسایی نخبگان است که از امروز به بعد برگزیدگان این مسابقات جزو مربیان خوب ما در توسعه مهارت خواهند بود.
وی هدف دوم برگزاری مسابقات ملی مهارت کارگران را ایجاد انگیزه و ارتقای اشتغال بین جامعه کارگری اعلام و بیان کرد: قطعاً یک فضای رقابتی آوردهٔ بسیار مناسبی را به ارمغان خواهد آورد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در تشریح دستاورد بعدی این رقابتها اظهار داشت: از آنجایی که این مسابقات توسط مربیان خوب ما ارزیابی و افراد برتر انتخاب میشوند، سطح دانش و مهارت آنان با سطح استانداردهای تعریف شده دنیا همتراز میشود. کسانی که صاحب رتبه میشوند، قطعاً در تراز استاندارد هستند و آنانی که صاحب رتبه نشدند هم با قرارگرفتن در این محیط به خودارزیابی پرداخته و سطح مهارت خود را افزایش میدهند.
گفتنی است دومین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران به میزبانی مرکز تربیت مربی و پژوهشهای کشور مستقر در کرج روز جمعه بیستم مردادماه برگزار شد. در این مراسم به ۲۹ نفر از برگزیدگان این مسابقات مدال طلا، نقره و برنز اهدا شد و به برگزیدگان اول تا سوم نیز علاوه بر اهدای لوح و مدال، جوایز نقدی تعلق گرفت. همچنین از ۶ بنگاه اقتصادی که بیشترین نقش را در این مسابقات داشتند، تجلیل شد.
گزارش تصویری این مراسم را اینجا ببنید.