با این مواد غذایی تابستان خنک بمانید
همین که روزهای گرم سال از راه میرسند، احتمال گرمازدگی ناشی از بالا رفتن حرارت بدن بیشتر میشود. در کنار همه توصیهها برای فرار از گرمازدگی، مصرف بعضی مواد غذایی و خوراکیها کمک میکند حرارت بدن خود را در این فصل پایین بیاورید و خنک بمانید.
بوی نان. بوی تنور. امید بانوان؛ برای فرار از گرمازدگی مصرف این مواد غذایی را در تابستان در برنامه آشپزی خود بگنجانید.
· هندوانه: هندوانه میوهای غنی از آب و در کاهش حرارت و گرمای بدن بسیار مؤثر است. آب موجود در این میوه، بدن را هیدراته و خنک نگه میدارد.
·
خیار: مصرف روزی یک عدد خیار در
تابستان برای پایینآوردن دمای بدن توصیه میشود. بهتر است پوست خیار را با دقت
بشویید در غیراین صورت سعی کنید خیار را پوستکنده بخورید.
·
نعناع : نعناع تأثیر زیادی در کاهش حرارت
بدن دارد. میتوانید از برگ سبز نعناع در غذاها و سالادها استفاده کنید. البته
استفاده از عرق نعناع یا شربت آن هم راهکار مفیدی برای فرار از گرمازدگی است.
·
تربچه: در بین سبزیها، تربچه منبعی
غنی از ویتامین c است که خواص آنتیاکسیدانی دارد و میتواند بدنتان را خنک کند.
تربچه ضدالتهاب است و ترکیب آن با ماست جزو خوراکیهای خنک تابستانه محسوب میشود.
·
دانه کنجد: بعضی دانههای خوراکی میتوانند
در کاهش دمای بدن در تابستان تأثیرگذار باشند. میتوانید دانه کنجد را به لیوان آب
خود اضافه کنید یا دانههای رازیانه را در آب خیس کنید و بنوشید.
·
نارگیل: برای رفع کمآبی بدن و خنک شدن،
نوشیدن آب نارگیل یک پیشنهاد خوشطعم است. این نوشیدنی در مواقعی که گرمازده شدهاید
به سرعت بدنتان را خنک میکند.
·
کشک: شاید باورتان نشود اما کشک جزو
موادغذایی خنککننده بدن است که البته منبعی غنی از کلسیم و ویتامینها محسوب میشود.
میتوانید از کشک مایع در غذا استفاده کنید یا انواع خشک آن را بهعنوان میانوعده
همراه داشته باشید.
·
فلفل سبز: با اینکه فلفل سبز طعم تند و تیزی
دارد، اما خوردن آن در تابستان به کاهش دمای بدنتان کمک میکند. فلفل باعث میشود
بدن خودش را در موقعیت بالارفتن دما احساس کند. بنابراین مکانیزمهای خنکشدن بدن
به سرعت فعال میشوند.
کدخبر: 17982