شنبه، 23 فروردین 1404 - 16:26

سفر اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس به عراق

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس از سفر اعضای این کمیسیون به عراق خبر داد و تأکید کرد که به دنبال تعمیق روابط دیپلماتیک و گسترش ارتباط اقتصادی زنان فعال دو کشور ایران و عراق هستیم.

سیاست. امید بانوان؛ «فاطمه محمدبیگی» هدف اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس به عراق را تعمیق روابط دیپلماتیک دو کشور برای تحقق اهداف دوستانه دو کشور در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، میراث فرهنگی، گردشگری و اقتصادی دانست و گفت: رویکرد سفر بیشتر رویکرد دیپلماسی اقتصادی است و در این سفر ما به دنبال گسترش ارتباط اقتصادی زنان فعال و اشتغال آفرین و کارآفرین و آشنایی بیشتر تجار دو کشور و همچنین برقراری ارتباط ویژه با تجار بازرگانان و فعالان اقتصادی عراق هستیم.

 وی افزود: برای سرمایه‌گذاری دوجانبه با هدف تحقق شعار سال برای سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و انتقال دانش و فناوری به کشور عراق هم جزو مذاکرات فراکسیون زنان و خانواده مجلس با طرف مقابل خواهد بود.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس دوازدهم ادامه داد: روز گذشته دیداری با دو سر کنسول نجف و کربلا داشتیم و امروز هم با تعدادی از استانداران کشور عراق دیدار خواهیم داشت؛ امیدواریم که بتوانیم با کشور دوست و برادر عراق توسعه روابط داشته و با توجه به تشابه فرهنگی دو کشور انتظار می‌رود که ما شاهد تعمیق و گسترش این روابط باشیم؛ سهم تجاری ایران باید در عراق افزایش پیدا کرده و گسترش مناسبات گردشگری دو جانبه، دیپلماسی گردشگری و بحث مربوط به دیپلماسی سلامت باید افزایش یابد که این موضوعات را در جلسات مورد توجه قرار خواهیم داد.

محمدبیگی یادآور شد: دیدار با نمایندگان مجلس عراق و ارتباط بین المجالس نمایندگان زن هر دو پارلمان و برگزاری تفاهمات دو طرفه و امضای تفاهم‌نامه‌ها از برنامه های ما در این سفر خواهد بود.

«فاطمه محمدبیگی» رئیس فراکسیون زنان و خانواده، «فاطمه مقصودی» سخنگوی کمیسیون اقتصادی و نایب رئیس دوم فراکسیون، «سمیه رفیعی» سخنگوی کمیسیون کشاورزی و «سارا فلاحی» سخنگوی فراکسیون زنان و خانواده در این سفر حضور دارند همچنین دو استاندار ایلام و استان قزوین به همراه دو تیم بازرگانی استانی هم در این سفر اعضای فراکسیون زنان را همراهی می کنند.

کدخبر: 19778

منبع: خانه ملت


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise