شیر مادر را چندبار می توان گرم کرد؟
شیر مادر اغلب به دلیل ارزش غذایی آن به عنوان «طلای مایع» شناخته می شود، اما اگر تا به حال از شیردوش مادر برای دوشیدن شیر استفاده کرده باشید، میدانید که هر قطره چقدر برای مادران شیرده ارزشمند است.

دخترانه. همسرانه. مادرانه. امید بانوان؛ نینی بان نوشت؛ شیر مادر اغلب به دلیل ارزش غذایی آن به عنوان «طلای مایع» شناخته میشود، اما اگر تا به حال از شیردوش مادر برای دوشیدن شیر استفاده کرده باشید، میدانید که هر قطره چقدر برای مادران شیرده ارزشمند است. بنابراین، وقتی زمان غذا دادن به نوزادتان فرا میرسد، و آنها تمام بطری شیر تهیه شده با عشق واقعی را نمینوشند، ممکن است کمی ناراحت کننده باشد؛ اما نگران نباشید، زیرا ممکن است همه چیز از بین نرود!
استفاده مجدد و گرم کردن مجدد شیر مادر تا زمانی امکان پذیر است که دستورالعملهای نگهداری و آمادهسازی مناسب را رعایت کنید.
اگر
در پایان شیردهی با شیر باقی مانده باشد، لازم نیست هدر برود. توصیه کلی این است
که بطری مورد استفاده برای تغذیه میتوان برای تغذیه بعدی استفاده شود. اما پس از
گرم کردن مجدد، باقی مانده مادر باید دور ریخته شود.
برای جلوگیری از هدر رفتن شیر دوشیده شده، معمولاً بهتر است هنگام تغذیه از شیشه شیر با مقدار کمی از شیر مادر شروع کنید. اگر کودک شما هنوز گرسنه است، همیشه میتوانید مجددا شیر دوشیده بیشتری را گرم کنید و به تغذیه ادامه دهید.
شیر مادر استفاده نشده چگونه باید نگهداری شود؟
پس
از قطع شیردهی نوزاد، همیشه باید شیر مادر را که استفاده نشده است در یخچال قرار
دهید، اما هرگز آن را دوباره منجمد نکنید . اگر اجازه دهید شیر ذوب شده مادر بیش
از حد بماند، باکتریها میتوانند از طریق بزاق دهان کودک در طول شیردهی وارد شیر
شود و شروع به تکثیر شدن کنند.
هنگامی که یک بطری شیر مادر در یخچال قرار می گیرد، چربی شروع به جدا شدن از شیر میکند؛ بنابراین حتما قبل از تغذیه مجدد شیر را به آرامی مخلوط کنید. علاوه بر این، هیچ مدرک علمی این ادعا را تأیید نمیکند که تکان دادن شیر مادر ارزش غذایی یا آنتی بادی های آن را از بین میبرد یا اینکه چرخش بهتر است.
فرآیند گرم کردن مجدد شیر مادر چگونه است؟
برای گرم کردن مجدد شیر مادر، میتوان از آب گرم روی اجاق گاز یا از آب شیر سینک استفاده کنید و ظرف شیر را برای چند دقیقه در آب گرم (اما نه داغ) قرار دهید. هرگز شیر مادر را در مایکروویو گرم نکنید. طبق گفته آکادمی پزشکی تغذیه با شیر مادر (ABM)، گرم کردن شیر در مایکروویو (شامل دمای اتاق و شیر منجمد مادر) میتواند به طور غیریکنواختی گرم شود و نقاط داغ در شیر ایجاد کند.
در
نهایت، مانند شیر معمولی اگر شیر مادر فاسد شود، متوجه خواهید شد و همیشه بهتر است
در مورد ایمنی شیر خود احتیاط کنید. به یاد داشته باشید که هر بار که یک شیشه شیر
مادر را دوباره گرم می کنید، برخی از خواص ایمنی خود را از دست میدهد ، بنابراین
هر زمان که ممکن است، سعی کنید یک شیشه شیر تازه (چه مستقیم از شیردوش ذخیره شده یا
مستقیم) فقط با مقداری که کودک شما میتواند بخورد درست کنید.
کدخبر: 19846