یکشنبه، 24 خرداد 1405 - 15:50

اولتیماتوم البرز به کارفرمایان؛ بیمه زنان سرپرست خانوار الزامی است

معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز با تأکید بر اینکه کارفرمایان موظف به بیمه کردن زنان سرپرست خانوار شاغل در کارگاه‌ها هستند، قراردادهای کوتاه‌مدت سه‌ماهه را تهدیدی جدی برای امنیت شغلی این قشر دانست.

البرز. امید بانوان؛ مرضیه فهمیده، معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز در برنامه تلویزیونی «نگاه مردم» اظهار کرد: شرایط کار زنان در وزارت کار در چند محور از جمله سیاست‌گذاری، هدایت، توانمندسازی و تغییر نگرش‌های اجتماعی بررسی می‌شود. هدف از این رویکردها، افزایش مشارکت زنان و بهبود امنیت شغلی آنان در بخش خصوصی است.

وی با اشاره به وجود قوانین مشخص برای حمایت از زنان سرپرست خانوار گفت: ضروری است این بانوان از حقوق قانونی خود آگاه باشند. در صورت بیمه نشدن یا اخراج، می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های قانونی از بروز بی‌قانونی در حق آنان جلوگیری کرد.

قراردادهای سه‌ماهه؛ تهدید بزرگ برای امنیت شغلی زنان

فهمیده تصریح کرد: اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار اهمیت فراوانی دارد. قرارداد‌های کوتاه‌مدت، از جمله قرارداد‌های سه‌ماهه، امنیت شغلی آنان را تهدید می‌کند. وی همچنین آموزش را رکن حضور مؤثر زنان در بازار کار دانست و گفت: زنان سرپرست خانوار باید به مهارت‌آموزی توجه ویژه داشته باشند.

وی با تأکید بر ملاحظات ویژه رفاهی برای بانوان در حوزه کارگری افزود: اگر بانوانی با مهارت‌افزایی در منزل فعالیت اقتصادی دارند، باید از بیمه خوداختیاری برخوردار شوند. اما اگر در کارگاهی مشغول به کار هستند، کارفرما موظف است آنان را بیمه کند.

معاون اداره‌کل کار البرز با انتقاد از رعایت نشدن ملاحظات بیمه‌ای توسط برخی کارفرمایان، از زنان شاغل خواست در صورت بیمه نشدن پس از سه ماه، ماندن در آن محیط کاری را مورد بازنگری قرار دهند.

وی در پایان یادآور شد: فرصت‌های شغلی در استان البرز کم نیست و شهرک‌های صنعتی ظرفیت مناسبی برای اشتغال دارند.

کدخبر: 21342


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise