خواص انبه در پیشگیری از ابتلا به سرطان
به گفته محققان، انبه حاوی ترکیبات متعددی است که دارای ویژگی های ضدسرطانی و ضدالتهابی هستند.
کرج - امید بانوان: مهر نوشت؛ میوه انبه حاوی ترکیباتی نظیر ویتامین C و بتاکاروتن و همچنین چندین ترکیب پلی فنولیک نظیر اسیدگالیک به همراه پلیمرهای بزرگتر آن موسوم به گالوتانین است که با فعالیتهای ضدسرطانی و ضدالتهابی مرتبط هستند.
محققان دانشگاه A&M تکزاس در یک آزمایش پایلوت انسانی، ۱۱ داوطلب سالم در رده سنی ۲۱ تا ۳۸ سال را که روزانه به مدت ۱۰ روز ۴۰۰ گرم انبه مصرف میکردند مورد بررسی قرار دادند.
آنها در طول مدت ۱۰ روز، نمونههای خون و ادرار این شرکت کنندگان را هر روز جمع آوری کردند. شرکت کنندگان از یک هفته قبل از شروع مطالعه، از خوردن خوراکیها و مکملهای غذایی حاوی منابع بالای اسید گالیک نظیر توتها، انگور و چای خودداری کرده بودند.
دکتر سوزان مرتنز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: به منظور تعیین تاثیرات احتمالی این ترکیبات پلی فنولیک بر سلامت انسان در زمان مصرف این ماده خوراکی، ابتدا باید نحوه متابولیسم این ترکیبات در بدن مطالعه میشد.
بعد از بررسی نمونههای ادرار و خون داوطلبان، هفت متابولیت اسید گالیک در ادرار افراد سالم شناسایی شد و مشخص شد که دو متابولیت میکروبی به میزان قابل توجهی بعد از ۱۰ روز مصرف انبه دفع شدند.
وجود متابولیتهای اسید گالیک و پیروگالول در ادرار انسان بعد از ۱۰ روز مصرف انبه نشاندهنده جذب، متابولیسم و دفع مشتقات گالویل انبه است. به گفته دکتر مرتنز، «نتایج این تحقیق نشان میدهد که انبه دارای پتانسیل گنجانده شدن در رژیم غذایی به عنوان منبع غنی اسید گالیک و گالوتانین است و به همین خاطر از ویژگیهای ضدالتهابی و ضدسرطانی برخوردار است.»
انتهای پیام/
کدخبر: 302