طرز تهیه چای ماسالا، نوشیدنیِ گرم ادویهای
امیدبانوان- چای ماسالا یا «چای ادویهجات مخلوط»، یک نوع چای گرم، مقوی و ادویهای است که با جوشاندن چای سیاه در شیر و آب بههمراه ترکیبی از ادویهجات آماده میشود.
کرج- امیدبانوان؛ چای ماسالا بهصورت سنتی با دانههای هل سبز، چوب دارچین، میخک آسیاب شده، زنجبیل آسیاب شده و دانههای فلفل سیاه بههمراه برگهای چای سیاه آماده میشود؛ اما در حال حاضر برای راحتی در بیشتر نقاط دنیا این چای را با چای کیسهای سیاه، یک مخلوط پودر فوری و کنسانترهها درست میکنند.
چای ماسالا با خواص فراوان، برای سلامت قلب، هضم غذا و کنترل قند خون مفید است و ما به شما توصیه میکنیم که حتما این نوشیدنی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
در تهیه چای ماسالا برخلاف چای معمولی که با آب درست میشود، میتوان هم از آب گرم و هم شیر گرم استفاده کرد. همچنین برخی افراد ترجیح میدهند که چای را بهصورت شیرین یا بهصورت تلخ بنوشند.
چای ماسالا یا چای ادویه با عطر و بویی شدید و وسوسهانگیز، توجه هر کسی را بهسمت خود جلب خواهد کرد. طرز تهیه این چای در نقاط مختلف دنیا متفاوت است و ممکن است از مواد اولیه مختلف یا روشهای متفاوت برای تهیه این چای استفاده شود.
مواد لازم
- ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیلیتر شیر
- ۲ تا ۳ عدد میخک
- ۲ تا ۳ عدد هل سبز
- نصف قاشق چای خوری پودر رازیانه
- یک تا ۲ عدد چوب دارچین کوچک
- یک تا ۲ تکه زنجبیل
- یک قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
- ۱۰۰ میلیلیتر آب
- یک عدد چای کیسهای سیاه
طرز تهیه چای ماسالا با شیر
مرحله اول:
ادویهها را با استفاده از هاون خرد کنید و بههمراه آب، چوب دارچین و زنجبیل در یک شیرجوش بریزید. سپس شیرجوش را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا بوی ادویهها دربیاید.
مرحله دوم:
شیر را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید. مراقب باشید که شیر سر نرود. پس از کاهش حجم مواد به نصف مقدار اولیه، چای کیسهای را در شیرجوش بیندازید و اجازه دهید تا چای برای یک دقیقه دم بکشد.
مرحله سوم:
چای ماسالا را در فنجان بریزید و همراه با شکر سرو کنید.
نوش جان...
کدخبر: 4656