رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو:
بیش از 70 درصد از فارغالتحصیلان مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو جذب کار میشوند
«علی عمران روزبان» رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو روز یکشنبه چهارم تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه مهمترین رسالت دانشگاه علمی کاربردی را تربیت نیروی متخصص مهارتی دانست و گفت: مرکز ایران فریمکو دانشجویان را در حوزههای مختلف صنعت تربیت میکند و خوشبختانه بیش از 70 درصد از فارغالتحصیلان از این مرکز جذب کار میشوند.
البرز. امیدبانوان؛ «علی عمران روزبان» ضمن بیان تاریخچه کوتاهی از تشکیل مرکز علمی
کاربردی ایران فریمکو گفت: این مرکز در سال 1390 با جذب 110 دانشجو در 3 رشته
پودمانی تأسیس شد و امروز رشتههای پودمانی به کاردانی و کارشناسی ارتقا و تعداد
دانشجویان نیز افزایش قابلتوجهی یافته است.
وی با بیان اینکه رشتههای تحصیلی مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو جزو معدود رشتههایی است که در هیچ دانشگاه دولتی دیگری تدریس نمیشود، اظهار داشت: این مرکز با تمرکز بر مثلث دانش، بینش و توانش توانسته است با ارائه رشتههای مهارتمحور شعار «آموزش مهارتمحور» را به تحقق برساند. خوشبختانه باهدف تربیت نیروی مهارتی بهویژه در صنعت بتن موفقیتهای خوب استانی و کشوری نیز کسب کردهایم.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو خاطرنشان کرد: دورههای این مرکز که در حال حاضر متمرکز بر صنعت سیمان طراحی و تدوین شده است، شامل دوره فناوری عمران بتن در مقطع کاردانی و مهندسی فناوری عمران بتن در مقطع کارشناسی است که بهتازگی تصویب شده و از مهرماه سال جاری جذب دانشجو دارد. رشته کاردانی نقشهبرداری کارگاهی نیز مختص مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو هست و رشتههای دیگری در حوزه خدمات نیز ارائه میشود که همگی شغل محور بوده و وظیفه تربیت نیروی متخصص در فرایند تولید و توزیع صنایع ساختمانی را بهخوبی پوشش میدهد.
وی در ادامه اظهار داشت: کار ماندگاری که در این مرکز انجام میشود و امسال سومین سال برگزاری آن را پیش رو داریم، استارتآپ ملی دکتر علیاصغر کیهانی است که این استارتآپِ مهارتمحور در حوزه ساختمان طراحی و اجرا شده است. در تلاشیم مصادف با سالروز تولد وی که 16 دیماه است، در 14 دیماه استارتاپ جایزه بزرگ دکتر علیاصغر کیهانی را برگزار کنیم.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو همچنین از جذب دانشجو در 11 رشته کاردانی و کارشناسی در مهرماه امسال خبر داد و گفت: ما با شعار «از تحصیل تا اشتغال» تضمین میکنیم که دانشجویان این مرکز در حین تحصیل یا بعد از فارغالتحصیلی جذب بازار کار مرتبط با رشته تحصیلی خود شوند. دورههای مهارتمحور این مرکز منحصربهفرد است. ایران فریمکو تنها دانشگاه تخصصی در حوزه ساختمان و بتن است و سعی میکنیم تعداد افرادی که جذب میشوند در حوزه صنعت ساختمان موفق شوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 330 دانشجوی فعال در رشتههای مختلف صنعت و خدمات مشغول به تحصیل هستند که تا پایان این ترم حدود 50 نفر فارغالتحصیل میشوند و اکثر فارغالتحصیلان در کارخانههای اسکلت بتن، ایران فریمکو و پارس لانه جذب خواهند شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران
فریمکو با بیان اینکه این دانشگاه ظرفیت خوبی برای جذب دانشجو دارد، افزود: اکنون
11 رشته در این مرکز ارائه میشود که برای هر رشته ظرفیت پذیرش 75 نفر وجود دارد
که 60درصد از افراد آزاد و 40 درصد از صنایع و شاغلین هستند.
روزبان ضمن تأکید بر ارائه دروس و
آموزشهای مهارتی در این مرکز اظهار داشت: غالباً دانشجویان این مرکز در آزمون
نظاممهندسی که آزمون نسبتاً سختی است، قبول میشوند که این امر موید تعهد ما بر
تضمین اشتغال و آموزش مهارتی دانشجویان است.
وی در مورد اعتبار مدرک دانشگاه
علمی کاربردی اظهار داشت: از آنجاییکه مراکز علمی کاربردی مراکز غیرانتفاعی تحت
نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی و مستقیماً زیر نظر وزارت علوم هستند، مدارک این
دانشگاه از وزارت علوم صادر میشود، قابل ترجمه و قابل ارتقا است و در مقایسه با
دانشگاه آزاد اسلامی یک پله بالاتر قرار دارد.
وی ادامه داد: فلسفه وجودی
دانشگاه علمی کاربردی در دهه اخیر تغییر کرده و درصدد پر کردن گپ و فاصله بین دیپلمهها
و مهندسین یعنی تربیت تکنسین است که در این زمینه موفق عمل کرده و موید این امر نیز
قبولی دانشجویان در آزمون نظاممهندسی و شرکت موفقیتآمیز دانشپژوهان در استارتآپهای
مختلف است.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران فریمکو همچنین از برگزاری دورههای الزامی نظاممهندسی خبر داد و گفت: از آنجاییکه مهندسین باید این دوره را بهصورت یک الزام طی کنند، در صدد هستیم باهدف ارائه دانش نوین به دانشجویان این دوره را برگزار کنیم که مقدمات آن انجام و بهزودی اجرایی میشود. همچنین در تلاشیم دوره صلاحیت حرفهای مشاغل ساختمان را که این نیز الزامی است، برای علاقهمندان در 5 رشته معماری و بتن برگزار کنیم.