مصرف کم قهوه با کاهش خطر بیماریهای قلبی مرتبط است
یک تحقیق جدید حاکی است که مصرف محدود قهوه و کافئین میتواند تأثیر محافظتی در برابر بیماریهای سوخت و ساز قلبی؛ مانند دیابت نوع ۲ و بیماری عروق کرونری قلب داشته باشد.
بوی نان. بوی تنور. امید بانوان؛ مکنایتس نوشت؛ دکتر «چافو کی» مؤلف این تحقیق
و از محققان کالج پزشکی دانشگاه سوچو در شهر سوژو چین اعلام کرد: مصرف سه فنجان
قهوه یا ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیگرم کافئین در روز ممکن
است به کاهش ریسک بروز بیماریهای کاردیومتابویک در افراد کمک کند. افرادی که
روزانه سه فنجان قهوه یا ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیگرم کافئین مصرف کردند در مقایسه با افرادی که کمتر از ۱۰۰ میلیگرم مصرف کردند ۴۸ درصد ریسک کمتری برای بیماریهای
یاد شده داشتهاند.
در مجموع ۱۷۲ هزار ۳۱۵ فرد در این تحقیق در باره کافئین شرکت کرده و وضعیت آنها بررسی شد. مصرف متعادل قهوه و کافئین نسبت معکوسی با کاردیومتابولیک در افراد بدون بیماریهای کاردیومتابولیک دارد.
دکتر کی گفت: یافتههای این تحقیق نشان داد که ترویج مصرف متعادل قهوه و کافئین به عنوان یک عادت غذایی در افراد سالم ممکن است مزایای زیادی برای جلوگیری از کاردیومتابولیک داشته باشد.
تحقیقات
قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به یک بیماری کاردیومتابولیک نسبت به افراد
سالم بدون هرگونه بیماری کاردیومتابولیک دو برابر بیشتر با خطر مرگ روبرو هستند.
در این مطالعه، محققان دریافتند افراد با شرایط ممکن است نزدیک به چهار تا هفت
برابر با خطر بیشتر مرگ روبرو باشند.
کدخبر: 19200
منبع: ایرنا