سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج خبر داد؛
اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتصال بزرگراه شهید سلیمانی به باغستان
علی قاسمپور از تصویب لایحه دوفوریتی شورای شهر کرج به منظور اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مازاد جهت رفع معارضات و تکمیل اتصال بزرگراه شمالی به محدوده باغستان خبر داد.
به گزارش امید بانوان؛ در پایان دویست و چهل و هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج، علی قاسمپور، سخنگوی این شورا، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و تقدیر از تلاش فعالان عرصه اطلاعرسانی در شفافیت و مطالبهگری، به تشریح آخرین مصوبات مدیریت شهری پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت تکمیل شبکههای بزرگراهی برای کاهش بار ترافیکی معابر درونشهری، از تصویب لایحه دوفوریتی شهرداری کرج برای تکمیل اتصال بزرگراه سردار شهید سلیمانی در محدوده زیرگذر B10 به باغستان خبر داد.
بر اساس اعلام سخنگوی شورای شهر، برای اجرای این پروژه و رفع معارضات آن، مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مازاد بر بودجه مصوب سال ۱۴۰۵ اختصاص یافته است که پس از تأیید در کمیته انطباق، قابلیت اجرایی خواهد یافت.
این اعتبار از محل درآمدهای مصوبه شورای امنیت کشور تأمین و در متمم بودجه لحاظ میگردد. تکمیل این اتصال راهبردی علاوه بر بهبود دسترسی شهروندان منطقه باغستان، نقش مؤثری در روانسازی عبور و مرور و کاهش ترافیک کلانشهر کرج ایفا خواهد کرد.
کدخبر: 21682






